5de Molenkampioenschap Boogschieten op de Huisekoutermolen

Op zaterdag 2 september organiseert de Werkgroep Huisekoutermolen, in samenwerking met de Koninklijke Nationale Bond der Belgische Wipschutters, het ‘5de  Molenkampioenschap Boogschieten’. Deze wedstrijd staat open voor schutters die lid zijn van een erkende schuttersvereniging.

De wedstrijd zal over de ganse dag gespreid worden waardoor een groot aantal deelnemers meedingen naar de eretitel van “Molen Kampioen 2023“. Die dag zal de molen gebruikt worden als staande wip en hiermee een bijzondere gebeurtenis van weleer onder de aandacht brengen.

Gratis voor toeschouwers

Waar en wanneer? Wannegemstraat (ter hoogte van huisnummer 42) te Huise, zaterdag 02/09/2023, van 9.00 – 18 uur.

Inschrijving wedstrijd  Bram Uvyn: bram.uvyn@telenet.be

Meta Data

Title: 5de Molenkampioenschap Boogschieten op de Huisekoutermolen
Date Posted: Tue, July 11, 2023
Posted By:
Category: Uncategorised

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial