1ste Gaaischieting op de Huisekoutermolen

Op zondag 3 september organiseren de werkgroep Huisekoutermolen, de Federatie van Vlaamse Historische Schuttersgilden en tot op vandaag de oudste Sint-Sebastiaansgilde uit Deinze voor de eerste maal een “Gaaischieting op de Huisekoutermolen”. 

Het wordt een gevarieerde initiatie handboogschieten waarbij zowel op de staande molenwiek, de liggende wip, de festivalwip als op doel kan worden gemikt. De bezoeker die elke discipline op zijn stempelkaartje van € 2,50 kan afvinken, krijgt een leuk aandenken. Spanning en plezier gegarandeerd!

De molen is te bezichtigen met gids om 13u, 14u, 15u en 16u.

Waar en wanneer? Wannegemstraat (ter hoogte van huisnummer 42) te Huise, zondag 03/09/2023, van 11 uur – 17 uur.

Inkom gratis.

verdere Info:     

Meta Data

Title: 1ste Gaaischieting op de Huisekoutermolen
Date Posted: Tue, July 11, 2023
Posted By:
Category: Uncategorised

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial