Schutters op de Huisekoutermolen

Tijdens het weekend van 2 en 3 september 2023 kan er terug geschoten worden op en rond de Huisekoutermolen, ditmaal een wedstrijd voor schutters aangesloten bij een schuttersvereniging en initiatie handboogschieten voor bezoekers.

Wij verwelkomen iedereen om te genieten van de gezellige sfeer in de molenbar en van de schietingen op de wiek van de molen en rond de molen zoals ze eeuwen lang floreerden. Dit is ook te zien op de ets “De Sint-Joriskermis” van Pieter Breugel de Oude (ca. 1559).

Bezoekers en schutters kunnen met een drankje en/of een hapje uit onze molenbar genieten van een authentieke rustige sfeer van vroeger, waar je bij de molenaar op verhaal kon komen en waar er altijd een glas voor je klaar stond.

Meta Data

Title: Schutters op de Huisekoutermolen
Date Posted: Tue, July 11, 2023
Posted By:
Category: Uncategorised

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial